Andornet desenvolupa la nova web d’Autoescola Liders adaptant-la per a mòbils i tauletes


Autoescola Liders
està d’enhorabona després que a finals de maig presentés la seva nova web, optimitzada d’acord a les tendències actuals d’usabilitat web. El projecte, elaborat pels departaments de programació i disseny d’Andornet, ha suposat un important rentat de cara de la web anterior adaptant-la al disseny responsive. Tot i que actualment la majoria de webs ja l’implementen, en el cas de l’Autoescola Liders aquest format era indispensable, no només per crear una pàgina web molt més intuïtiva, sinó també per oferir als seus alumnes la possibilitat de realitzar tests online des de mòbils i tauletes.
Un dels trets més destacats del nou disseny és la concentració de la informació més bàsica a la home o pàgina principal del web, on es faciliten les dades de contacte per obtenir pressupostos sobre els cursos que s’imparteixen, així com els serveis que s’ofereixen des de l’autoescola.

Una web optimitzada amb disseny responsive

Una de les principals novetats de la nova web d’Autoescola Liders és l’optimització del seu portal, adaptat per a mòbils i tauletes. D’aquesta manera no només es millora l’experiència de l’usuari dins del web, sinó que a més permet als alumnes realitzar tests de l’autoescola des d’un smarthphone o tauleta, amb un seguiment individualitzat. D’aquesta manera, tots aquells que s’estiguin preparant per a l’examen teòric d’algun dels cursos de l’autoescola, ho podran fer còmodament sense necessitat d’utilitzar un ordinador de sobretaula, des de qualsevol lloc d’Andorra o de l’estranger.

Una autoescola consolidada, present a La Massana i a Andorra la Vella

Amb la publicació del nou portal web, Autoescola Liders fa un salt qualitatiu de la seva imatge al món online, després de 30 anys d’experiència en el sector i centenars d’alumnes que han passat per les aules d’Andorra la Vella i La Massana. Així mateix, el web reserva un apartat on es faciliten les dades de contacte per obtenir informació sobre els diferents cursos que s’imparteixen: per al carnet de cotxe, moto, camió, remolc i autobús.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari