,

Connecta amb els teus clients a través de WhatsApp

WhatsApp

Des de l’inici de la propagació de la COVID-19 us hem anat explicant al nostre blog de quina manera l’actual situació de confinament està canviant els nostres hàbits de compra. I si parlem d’adaptacions per fer front al coronavirus, hem de referir-nos, sense cap mena de dubte, a tots els canvis que estan experimentant moltes empreses i comerços del país.

És moment de reinventar-se, de redefinir-se com a negoci i, en definitiva, d’apostar per accions que, fins ara, quedaven en un segon pla. D’aquesta manera, són moltes les empreses que ja han posat en marxa la seva botiga online o bé han començat a oferir als seus clients altres vies de comercialització. Així, dins d’aquestes noves vies, la comunicació a través de WhatsApp està resultant fonamental. Andornet en som conscients i, per això, t’oferim un servei específic, a través de publicitat a Facebook i Instagram, perquè puguis connectar  amb els teus clients via WhatsApp i realitzar tot tipus de comandes online.

Des de Facebook o des d’Instagram i amb tan sols un clic

Amb la campanya de publicitat que t’oferim des d’Andornet impactaràs als teus clients, tant a Facebook com a Instagram, amb una publicitat que enllaçarà directament amb el telèfon de WhatsApp del teu negoci (veure imatge). Així, amb tan sols un clic, els teus clients podran posar-se en contacte amb tu per WhatsApp i realitzar les corresponents comandes.

Per què Whatsapp?

    • Més del 90% dels usuaris tenen Whatsapp instal·lat al seu telèfon i l’utilitzen diàriament de forma constant

    • Aplicació cada vegada més utilitzada per moltes empreses com a via de contacte amb el client
    • S’agilitza al màxim el procés de comunicació
    • Atenció personalitzada, directa i efectiva

 

 

Vull connectar amb els meus clients

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari