El màrqueting de continguts

Màrqueting de continguts Andorra

Avui us volem compartir aquesta fantàstica infografia de la mà de @lifehackorg sobre els beneficis del contingut rellevant.

Proveir als teus seguidors de contingut valuós, que atragui i generi conversa, fomentarà una relació única al voltant de la teva marca i sector.

En aquesta infografia, observem com uns fonaments sòlids, basats en una bona infraestructura web (CMS, SEO i analítics) són la base necessària per a una estratègia de Social Media exitosa.

A Andornet ho tenim clar, els negocis han d’incorporar i adaptar el màrqueting de continguts a la seva estratègia.

 

Marqueting de continguts

 

 

Andornet és una empresa tecnològica que cobreix totes les necessitats del teu negoci online:

  1. Desenvolupem aplicacions a mida, de forma singular i totalment adaptades al teu negoci.
  2. Dissenyem pàgines Web adaptables a tots els dispositius, amb les millors estructures HTML per facilitar el futur posicionament de la pàgina.
  3. El nostre grup d’experts en SEO i Analítica es proveeixen de tota la informació del que passa a la teva web, i elaboren les principals estratègies de posicionament de la pàgina.
  4. Finalment, ens encarreguem de la teva estratègia de Social Media, aquella que té com a objectiu generar una audiència, donar rellevància a la marca i gestionar la reputació online del negoci.

A Andornet volem ser el seu soci tecnològic, visiti la nostra web o demani informació sense compromís a: info@andornet.ad

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari