Per un dia més productiu, organitzat i segur.

Comparativa paquets Aplicacions

Assessorament 100% personalitzat

Necessites ajuda? Contacta'ns i un dels nostres tècnics t'assessorarà de forma immediata

Contacta'ns

Per què Microsoft 365 és tot el que necessites?

01

Organitzar-se i compartir mai havia estat tan fàcil!

Des de qualsevol aplicació i dispositiu i de forma totalment segura. Així és com podràs crear i compartir tot el teu contingut, ja sigui accedint des del teu portàtil o telèfon.

02

Digues "SÍ" a la simultaneïtat

Amb Microsoft 365, tots els col·laboradors i treballadors de la teva organització podran accedir a les últimes versions dels arxius, inclús de forma simultània. A més, sempre treballant amb la darrera actualització emmagatzemada al núvol.

03

Reducció de la despesa

Gràcies a les diferents eines al núvol i de fàcil accés, el paquet de Microsoft 365 redueix considerablement la despesa de hosting i assignar nous recursos per desenvolupar la teva empresa optimitzant les inversions.

04

Tria el paquet que més se t'adapti

Microsoft 365 és una opció excel·lent per a empreses, ja que s'ofereixen tots els serveis de Microsoft en un únic paquet. Així, Microsoft 365 compta amb moltes eines addicionals que complementen als programes habituals de creació de documents. Tot pensant a facilitar al màxim el dia a dia de les empreses, amb funcionalitats tan útils com el sistema de videoconferències o l'emmagatzematge d'arxius al núvol.

05

Agendes, fitxers i correu electrònic amb total portabilitat

Podràs tenir tota la informació del teu correu, les cites del teu calendari i els teus fitxers allà on vulguis i quan ho vulguis consultar. Sincronitza el teu mòbil, portàtil o l’ordinador per tenir tota la informació sempre que la necessitis i totalment actualitzada.

Demanar informació

Comparativa paquets per a empreses Microsoft 365

Microsoft 365
Empresa Bàsic

50,40 €

per usuari anyal

Comprar ara El preu no inclou impostos.

Ideal per als negocis que necessiten solucions remotes fàcils, amb Microsoft Teams, l'emmagatzematge en el núvol segur i Office Online (no s'inclouen les versions d'escriptori).


Aplicacions premium d'Office incloses

Versions web i mòbil de Word, Excel i PowerPoint incloses.

Serveis al nuvol segur inclosos

Exchange

OneDrive

SharePoint

Teams

Microsoft 365
Empresa Estàndar

126 €

per usuari anyal

Comprar ara El preu no inclou impostos.

Ideal per als negocis que necessiten eines completes de treball remot i col·laboració, com Microsoft Teams, l'emmagatzematge en el núvol segur, el correu empresarial i aplicacions Premium de l'Office en diferents dispositius.


Aplicacions premium d'Office incloses

Outlook

Word

Excel

Powerpoint

Publisher (sol pc)

Access (sol pc)

Serveis al nuvol segur inclosos

Exchange

OneDrive

SharePoint

Teams

Microsoft 365
Empresa Premium

202,80 €

per usuari anyal

Comprar ara El preu no inclou impostos.

Ideal per als negocis que necessiten solucions segures de treball remot amb tot inclòs en Empresa Estàndard, a més de protecció avançada contra ciberamenaces i administració de dispositius.


Aplicacions premium d'Office incloses

Outlook

Word

Excel

Powerpoint

Publisher (sol pc)

Access (sol pc)

Serveis al nuvol segur inclosos

Exchange

OneDrive

SharePoint

Teams

Intune

Azure Information Protection

Què són els serveis al nuvol segur inclosos

Exchange

Comparteix el teu correu i els teus calendaris. Gràcies al servei de correu professional Exchange de Microsoft, podràs mantenir sempre el contacte amb els teus clients i col·laboradors.

SharePoint

Millorar la productivitat i facilitar el treball en equip. Això és el que ofereix SharePoint Online, un servei que permet que diverses persones treballin simultàniament en un mateix projecte i fa més senzill compartir documents.

OneDrive

Amb OneDrive podràs emmagatzemar i compartir molt fàcilment tota classe d'arxius (fotos, vídeos, documents...), estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu.

Teams

Amb Skype empresarial estaràs sempre connectat. Missatgeria instantània, videotrucades, trucades grupals... Ara, les teves reunions de treball a temps real i estiguis on estiguis.

Què són les aplicacions premium d'Office

Office Word

El paquet Office 365 inclou l'última versió d'un dels productes més emblemàtics de Microsoft, amb l'avantatge d'oferir compatibilitat amb dispositius mòbils.

Office Excel

Una eina indispensable per a moltes empreses. Amb Office Excel podràs crear tot tipus de fulls de càlcul, des de taules dinàmiques fins a gràfics i fulls de treball. Com sempre, tot des de qualsevol dispositiu portàtil i de manera fàcil i intuïtiva.

PowerPoint

Amb PowerPoint podràs crear presentacions professionals d'allò més atractives, incloent-hi animacions per atraure l'atenció dels oients i conduir el discurs.

OneNote

Gràcies a la seva integració amb el núvol, amb Office OneNote podràs guardar i veure notes i informació estiguis on estiguis, simplement fent clic a la pàgina oberta i podràs començar a prendre notes.

Outlook

Comunica't i segueix les teves activitats diàries de manera fàcil i intuïtiva gràcies a les diverses eines d'administració de correu electrònic i calendari d'Outlook.

Publisher

Eina ideal per a la creació de tot tipus de fulletons, díptics i material gràfic en general. Podràs exportar els teus projectes en molts formats diferents.

Demanar informació

Per a més informació d'altres paquets de Microsoft 365,
poseu-vos en contacte amb nosaltres

Yeepa

Instale esta aplicación en su pantalla de inicio para un acceso de forma más rápida y ágil.

Haz click al botón inferior luego "Agregar a la pantalla de inicio"