Insights

Andornet manté el patrocini amb el VI Congrés ISACA Barcelona

27 oct. 2017

Andornet manté el patrocini amb el VI Congrés ISACA Barcelona

Aquest passat dimarts 24 d’octubre Andornet va participar, juntament amb diferents empreses de renom internacional, en el VI Congrés ISACA Barcelona, entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment en matèria de governança, seguretat, auditoria i riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Durant el congrés, celebrat en el Citilab de Cornellà, els diferents ponents, tots ells reconeguts professionals de diferents sectors especialitzats en l’ús i l’optimització de les TIC, van analitzar i presentar els darrers coneixements aplicats en matèria de les tecnologies de la informació i comunicació, exposant l’escenari de futur i totes les claus que permetran, a empreses i particulars, assumir un horitzó d’innovació i qualitat, amb valor i gestió garantida.

Així, sota el lema “Impacte de les noves tendències en l’era de la societat digital: Blockchain, Big Data, Ciberseguridad, RGPD….”, el VI Congrés ISACA va permetre gaudir d’interessants xerrades en què es va informar d’innovacions, coneixements i idees per augmentar la competitivitat en un sector que està en constant canvi i, alhora, avançar-se a nous nínxols de mercat i oportunitats. Algunes de les conferències més destacades van ser “L’era digitals: nous perfils professionals”, “Blockchain… o com canviar les regles del joc” o “Inside TPV-Pos:secrets, amenaces i solucions. Exemples d’atacs ciber a Terminals Punt de Venda”.

Complementant aquestes xerrades, el Congrés també va acollir dues sessions paral·leles en format taller. L’esdeveniment va finalitzar amb un acte de cloenda i un sorteig d’un Dron.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres