Insights

Andornet desenvolupa la web de reserves Hotelnights.com

03 gen. 2018

Andornet desenvolupa la web de reserves Hotelnights.com

El passat 13 de novembre, amb la publicació de la web de reserves d’hotels Hotelnights.com, Andornet va culminar la primera fase del que ha estat, sens dubte, un dels projectes de desenvolupament i disseny més importants del darrer any.

Amb una oferta online que supera els 150.000 hotels, el desenvolupament i disseny de la web Hotelnights.com ha implicat uns treballs de certa complexitat, propis d’un projecte de gran envergadura dissenyat i programat íntegrament en una única empresa. Així, els treballs duts a terme per Andornet han inclòs des de la fase de planificació inicial de la pàgina, amb la creació de l’arbre web i la definició dels principals paràmetres i variables, fins a la creació final de l’entorn web, amb desenvolupament i disseny fet a mida.

Compara preus entre més de 150.000 hotels

Per fer possible aquesta web, l’equip de desenvolupament i disseny d’Andornet ha hagut d’afrontar diferents reptes, com per exemple la definició i creació del comparador de preus, tasca complexa no només pel nombre d’hotels disponibles a la web (més de 150.000) , sinó també per la gran quantitat de filtres que es poden aplicar en cada cerca.

Així, tot i que les accions més importants ja han estat implementades en la primera fase, el projecte d’Hotelnights.com inclou una segona fase en què s’afegiran diverses millores d’usabilitat, així com nous mòduls d’ofertes amb paquets d’activitats.

Hotelnights.com, molt més que un comparador de preus

Web hotelnights

Tot i que un dels principals objectius és oferir a l’usuari diferents propostes d’allotjament turístic en funció del preu, HotelNights.com ofereix molt més que això, ja que es tracta d’una central de reserves amb més de 150.000 hotels i amb presència en més de 15 països de tot el món, des d’Amèrica del sud fins a Austràlia.

Cercador amb filtres temàtics

A banda de ser un recurs d’allò més útil per localitzar hotels al millor preu, Hotelnights.com també destaca per incorporar filtres temàtics en el seu cercador (escapades romàntiques, especials per anar amb nens, amb encant, tot inclòs…), fet que sens dubte millora l’experiència de l’usuari, ja que permet precisar, encara més, la cerca a realitzar.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres