Andornet BaaS

Protegeix la teva empresa amb una còpia de seguretat fiable, remota i sense necessitat d’infraestructura

Des de

19 €/mes

(sense IGI)
 

100GB

Alta gratuïta i sense període de permanència

Protegeix les dades, els projectes i el futur de la teva empresa sense necessitat d’infraestructura

Amb la nostra solució de Backup al Cloud (BaaS) comptaràs amb la tranquil·litat de saber que cap risc extern compromet el funcionament del teu negoci. Les teves dades estaran fora de tot perill gràcies a un sistema de backup periòdicament xifrat, optimitzat i ubicat a Andorra, de forma remota i segura.

A més, no hauràs de fer cap inversió inicial per implementar cap tipus d’infraestructura dins de la teva organització, ja que tot estarà gestionat des de la còpia de seguretat externa al núvol.

Com funciona?

Amb la còpia de seguretat al núvol (BaaS) no només protegiràs al 100% les dades de la teva empresa, sinó que també podràs realitzar còpies de seguretat de les teves plataformes tant en servidors físics com virtuals, així com en escriptoris i dispositius mòbils, restaurant-les, monitorant-les i gestionant-les des d’on vulguis i quan vulguis. I tot sense necessitat de proveir-te d’infraestructura pròpia ni executar tasques de manteniment ni de supervisió de l’entorn.

Pagament per ús

El model BaaS (Backup com a servei) funciona sota pagament per ús. Sense cap inversió en infraestructura per la teva part i a un preu assequible, totalment adaptat a les necessitats de la teva empresa.

La tranquil·litat per a la teva empresa

Les teves dades estaran en tot moment fora de perill sense portar a terme treballs complicats. Es garanteix un backup periòdic xifrat, optimitzat i ubicat a Andorra.

Màxima seguretat

Les dades s’emmagatzemen en un entorn segur, controlat i redundat. Resten protegides i xifrades des d’origen (Xifrat end-to-end) a través d’Internet, sense necessitat de VPN.

Restauració senzilla

Accés i recuperació de dades de manera àgil, fàcil i ràpida directament des de la consola Backup Veeam del client. Amb la possibilitat de recuperació davant de desastre de la infraestructura del client en el nostre Data Center per garantir la continuïtat de negoci (servei opcional).

Solució reconeguda

Solució amb l’experiència i fiabilitat d’un partner de reconegut prestigi mundial, Veeam Cloud Connect.

La solució de Backup al Cloudrespon davant de:

01

Riscos aliens a la gestió interna de les dades

Entès com a qualsevol dany que pugui patir el teu parc informàtic a conseqüència de sobrecàrregues o qualsevol tipus d’accident.

02

Virus i/o ciberatacs

Les dades són un dels béns més valorats pels delinqüents informàtics, els quals poden comprometre seriosament la informació emmagatzemada a la teva empresa.

03

Sinistres o, fins i tot, errors humans

Amb el sistema de còpies de seguretat al núvol les teves dades també estaran protegides en cas de fallida dels teus sistemes per sinistres com ara incendis o inundacions i, fins i tot, en cas d’errors humans.

Capacitat de 100 GB

Alta gratuïta i sense període de permanència

Import màquina virtual

19 €/mes

(sense IGI)

Import servidor

24 €/mes

(sense IGI)

*Nota: s’inclou 1 hora de servei per a la configuració del Backup
*Els paquets disponibles oscil·len entre 50 GB i 1 TB. Per a capacitats superiors contacta amb nosaltres.

Vull més informació

Amb el nostre servei de còpies de seguretat al núvol podràs fer còpies de servidors físics o virtuals sense necessitat de proveir-te d’infraestructura pròpia ni executar tasques de manteniment ni de supervisió de l’entorn.