Solucions e-commerce

Amplia els teus canals de venda

E-commerce integrat amb el software del teu negoci

Les plataformes d’e-commerce ajuden a tenir més visibilitat i accessibilitat a la marca, sent cada cop més una eina imprescindible per a les organitzacions i empreses.

El mercat online cada cop és més competitiu i trobem comerços electrònics eficients i ben posicionats. Comptar amb un equip especialitzat en desenvolupament electrònic assegura un projecte rendible, competitiu i innovador, ajudant a què el teu nou projecte sigui un èxit.

Creadors d’e-commerce a Andorra

El nostre mètode Creadors d’e-commerce a Andorra

El nostre equip de desenvolupadors web estarà al teu costat en tot moment. Comptaran amb tu durant el disseny i desenvolupament del comerç online per aconseguir millors resultats i tenir-te al corrent de les fases en què es troba el projecte. I, posteriorment, et donarà suport en la gestió de la plataforma.

 • 1

  El primer pas és conèixer-te i entendre’t Una primera reunió per conèixer les teves necessitats i objectius ens ajudarà a definir la millor plataforma i estratègia per aconseguir-ho.

 • 2

  Amb un disseny innovador Quan ja coneixem el teu negoci i els objectius a assolir, creem i adaptem el disseny del teu e-commerce personalitzat per tal que s’ajusti a la imatge corporativa. Seguint les últimes tendències en UX/UI aconseguirem un disseny funcional per afavorir la compra dels usuaris.

 • 3

  E-commerce segur El nostre equip especialitzat en desenvolupament durà a terme un projecte únic i segur amb estructures completament personalitzades. A més a més, l’integraran amb el software del teu negoci perquè la gestió interna sigui el més fàcil possible.

 • 4

  Satisfem les teves necessitats Ningú coneix el teu negoci millor que tu mateix. Per això, un cop finalitzada la primera proposta del projecte, te la farem arribar per assegurar-nos que s’ajusta a la imatge corporativa i objectius. La teva opinió ens importa.

 • 5

  Compromesos amb la qualitat Un cop entregat el projecte, t’acompanyem en el manteniment i actualització de la plataforma i t’assessorem en la millora de la seva gestió.

Avantatges Use case

En parlem?

Pots contactar amb nosaltres directament en el moment que et vagi millor:

 • Responsable del tractament: ANDORNET, S.A.
 • Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
 • Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
 • Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

Per a més informació pot accedir a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades; o dirigint la consulta a: info@andornet.ad

Serveis Serveis relacionats

Disseny i desenvolupament web

T’ajudem a convertir la teva idea, en una realitat

Veure servei

Mobile App

Amplia la teva presència comercial

Veure servei

Business case Pyrenees Alimentació

Prefereixes que ens veiem?

Troba’ns a:

C/Prat de la Creu, 59-65. Esc. C, 3r G.
AD500 Andorra La Vella . (Principat d'Andorra)

De dilluns a dijous de 07:45 h a 13:00 h i de 14:00 h a 18:00 h
Divendres de 08:00 h a 15:00 h

Tecnologia Treballem amb

Prestashop Prestashop
Opencart Opencart
Ux-Ui Ui-Ux
}

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres