Transformació digital

La digitalització no és una opció

Està la meva empresa preparada per la transformació digital?

L'evolució tecnològica continua avançant i cada vegada està més present i si és així, per què no aplicar aquests canvis a una empresa?

La digitalització és el procés de transformació integral que realitza una empresa o organització, amb la finalitat d'adaptar-se a l'actualitat cap a l'ús de la tecnologia, aplicant-la en benefici d'aquesta.

 

La transformació digital, del que tots parlen, però molts desconeixen

El nostre mètode La transformació digital, del que tots parlen, però molts desconeixen

No és un canvi, és una transformació que dona l'oportunitat per a renovar-se a petites, mitjanes i grans empreses. La transformació digital no és incorporar un CRM a l'empresa, estar present a les diferents xarxes socials o tenir un e-commerce. L'objectiu de la digitalització, és la implementació d’un model de negoci que s'adapti a l'actualitat i on el món digital aconsegueix un major protagonisme. És un procés intern que transformarà per complet la cultura i direcció de l'empresa, adaptant-la al present i pensant en el futur.

 • 1

  Aspectes previs a la digitalització Ser conscients que implica un canvi de cultura empresarial amb la necessitat de realitzar una reorganització interna, a més d'una formació en competències i habilitats digitals a l’equip intern, amb la incorporació de les tecnologies.

 • 2

  Mantenir l’estratègia per aconseguir l’objectiu Per integrar amb èxit la planificació estratègica, és molt important que estigui acompanyada d’una bona governança transversal, per mantenir l’estratègia i arribar als objectius. Una guia de valors i cultura organitzacional, amb una definició de processos de gestió de control intern adequats, serà necessari per poder desenvolupar el procés correctament.

 • 3

  L’inici de la transformació digital El primer consell per a iniciar el procés de digitalització, és canviar la mentalitat i la planificació d'estratègies, adaptant-les al nou sistema d'empresa. La importància a la innovació i la necessitat d'anàlisi de competència per a poder destacar, començarà a ser prioritari.

 • 4

  Inversió Realitzar aquesta transformació, implica la inversió en recursos i l'automatització dels processos, que ens ajudaran a minimitzar els costos, obtenint més eficiència en la comunicació de l'empresa.

 • 5

  Què li aportarà a la meva empresa La transformació digital s'enfoca al valor dels serveis digitals, la transparència i simplicitat, buscant la diferenciació i evolució del negoci cap a una empresa eficient, segura i digital.

Avantatges Use case

En parlem?

Pots contactar amb nosaltres directament en el moment que et vagi millor:

 • Responsable del tractament: ANDORNET, S.A.
 • Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
 • Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
 • Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

Per a més informació pot accedir a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades; o dirigint la consulta a: info@andornet.ad

Serveis Serveis relacionats

Solucions e-commerce

Amplia els teus canals de venda

Veure servei

Servidors i infraestructura al Cloud (IaaS)

La teva infraestructura TI al Cloud d'Andornet

Veure servei

La nostra recomanació, per realitzar la digitalització a l'empresa

És molt important comptar amb el suport d'un equip professional i qualificat, que t'ajudi a executar un pla de canvis organitzat i ordenat, amb les eines adequades i les habilitats necessàries, per afrontar el canvi amb confiança i seguretat.

Prefereixes que ens veiem?

Troba’ns a:

C/Prat de la Creu, 59-65. Esc. C, 3r G.
AD500 Andorra La Vella . (Principat d'Andorra)

De dilluns a dijous de 07:45 h a 13:00 h i de 14:00 h a 18:00 h
Divendres de 08:00 h a 15:00 h

Tecnologia Treballem amb

Microsoft Microsoft
Azure Azure
Google Cloud Google Cloud
VmWare VmWare
3CX 3CX
}

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres