Servidors i infraestructura al Cloud (IaaS)

La teva infraestructura TI al Cloud d'Andornet

Recursos informàtics a través del cloud

La infraestructura com a servei (IaaS) és un servei al cloud  que ofereix recursos informàtics com ara servidors, emmagatzematge, xarxes i sistemes operatius a través del cloud.

La infraestructura com a servei (IaaS) consisteix a llogar serveis d'infraestructura en el cloud com a serveis individuals d'un proveïdor de serveis en el cloud: servidors, màquines virtuals, recursos de xarxes i emmagatzematge. La infraestructura com a servei (IaaS) ajuda a eliminar gran part de la complexitat i els costos associats a la construcció i al manteniment de la infraestructura física.

Entre els principals avantatges d’aquest servei es troben l'alta disponibilitat de la infraestructura en tot moment, la seguretat de les dades, la personalització del servei gràcies a la flexibilitat de configuració i l'escalabilitat sota demanda.

 Solucions a mida d’infraestructura al Cloud

El nostre mètode Solucions a mida d’infraestructura al Cloud

Els tècnics d’Andornet t’escoltaran, entendran les teves necessitats i desenvoluparan una solució d’infraestructura TI a mida basada en IaaS.
 • 1

  Conèixer les necessitats del teu negoci Amb una primera reunió amb tu coneixerem les teves necessitats a cobrir. Això ens ajudarà a definir millor les característiques de la infraestructura TI basada en IaaS que desenvoluparem de manera personalitzada i adaptada a les teves necessitats.

 • 2

  Aprovisionament d’infraestructura Quan ja coneixem el teu negoci i les seves necessitats, despleguem una Infraestructura TI al cloud a mida per assegurar-nos que les teves necessitats quedaran cobertes.

 • 3

  Posta en marxa Configurem els serveis de la infraestructura TI de manera personalitzada tenint en compte les dades i aplicacions del teu negoci.

 • 4

  Pla de proves Ens volem assegurar que tot funciona correctament. Per això, duem a terme un pla de proves exhaustiu abans de la posada en producció.

 • 5

  Compromesos amb la qualitat Realitzarem el seguiment, manteniment i monitorització 24/7 de tots els serveis que haurem aprovisionat per a la teva empresa.

Avantatges Use case

En parlem?

Pots contactar amb nosaltres directament en el moment que et vagi millor:

 • Responsable del tractament: ANDORNET, S.A.
 • Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
 • Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
 • Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

Per a més informació pot accedir a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades; o dirigint la consulta a: info@andornet.ad

Serveis Serveis relacionats

Solucions e-commerce

Amplia els teus canals de venda

Veure servei

Transformació digital

La digitalització no és una opció

Veure servei

Custom Software Development

Desenvolupament de programari a mida

Veure servei

Proveïdor CSP Microsoft 365

Per un dia més productiu, organitzat i segur.

Veure servei

Business caseSERVEIS D'INFRAESTRUCTURA

Multinacional del sector turístic, amb establiments a Europa i Centre Amèrica i seu social a Andorra, requereix  d’una infraestructura que li permeti:

 • Alta disponibilitat per a tenir accés 24/7 als diversos serveis de la infraestructura.
 • Seguretat de la infraestructura: protecció de la infraestructura, aplicacions i xarxa.
 • Monitoratge que alerti els administradors en cas d’interrupció del servei.
 • Protecció de les seves dades mitjançant plans de còpies seguretat per garantir la seguretat i privacitat de les dades.
 • Pla de continuïtat de negoci per assegurar que l’empresa pot seguir en funcionament en cas d’interrupció del servei al cloud.

Per aquests motius, la multinacional diposita la confiança en Andornet i li proposa l'allotjament i aprovisionament de tota la seva infraestructura TI a un Cloud Privat.

Prefereixes que ens veiem?

Troba’ns a:

C/Prat de la Creu, 59-65. Esc. C, 3r G.
AD500 Andorra La Vella . (Principat d'Andorra)

De dilluns a dijous de 07:45 h a 13:00 h i de 14:00 h a 18:00 h
Divendres de 08:00 h a 15:00 h

Tecnologia Treballem amb

Veeam Veeam
Dell Dell
Microsoft Microsoft
Linux Linux
}

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres