Gestió i operació d’infraestructura al Cloud (IaaS – PaaS)

Confia en nosaltres per donar el pas al núvol

Tota la infraestructura de hardware a la teva disposició

De vegades el teu negoci requereix un servei IaaS o PaaS que, per motius d’alta disponibilitat, de magnitud del servei o inclús per motius de localització geogràfica dels teus recursos, estiguin gestionats per proveïdors de serveis IaaS públics com Azure, AWS o Google Cloud. Aquesta modalitat d’IaaS i PaaS, a més, ofereix un gran ventall de serveis molt més granulars que poden minimitzar els costos alhora que augmenten en eficiència i seguretat. Aquests serveis poden anar des de instàncies de recursos concrets (app service, instàncies de bases de dades, emmagatzematge, etc...)

 

Adopció i migració de serveis al Cloud

El nostre mètode Adopció i migració de serveis al Cloud

A Andornet posem a la nostra experiència en la gestió d’aquestes infraestructures per tal d’ajustar els costos en base a les teves necessitats assessorant-te en la contractació les recursos estrictament necessaris i no caure en sobre dimensionaments que sovint son del tot innecessaris. També t’ajudarem en les etapes de disseny, anàlisis de costos i contractació de tots els recursos ja siguin IaaS o PaaS necessaris per dur a terme amb èxit el teu projecte.

Els nostres especialistes et guiaran en tot moment en el procés d’adopció de tecnologies Cloud IaaS i/o PaaS de proveïdors com Azure, AWS o Google Cloud.

 • 1

  Analitzem les teves necessitats Ens reunirem per escoltar i entendre el teu projecte i t’assessorarem sobre quines son les millors opcions de contractació per donar la millor resposta a les teves necessitats.

 • 2

  Aprovisionarem el servei Procedirem a la contractació dels recursos i els farem accessibles per que es pugui procedir a la fase de posta en marxa del projecte.

 • 3

  Posta en marxa T’ajudarem a la posta en marxa, primerament en una etapa de pre producció i una vegada tinguem la seguretat de que tot està correctament configurat i ben dimensionat es passarà a producció.

 • 4

  Seguiment i monitorització Una vegada estigui en producció, monitoritzarem el servei per poder detectar possibles sobrecostos innecessaris i ajustarem de nou la infraestructura per poder-los eliminar. Alhora, es monitoritzarà si hi ha desviacions en els costos estimats inicialment i us avisarem si hi ha una desviació dels mateixos.

Avantatges Use case

En parlem?

Pots contactar amb nosaltres directament en el moment que et vagi millor:

 • Responsable del tractament: ANDORNET, S.A.
 • Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
 • Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
 • Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

Per a més informació pot accedir a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades; o dirigint la consulta a: info@andornet.ad

Serveis Serveis relacionats

Proveïdor CSP Microsoft 365

Per un dia més productiu, organitzat i segur.

Veure servei

Servidors i infraestructura al Cloud (IaaS)

La teva infraestructura TI al Cloud d'Andornet

Veure servei

Backup online (BaaS)

Alta gratuïta i sense període de permanència

Veure servei

Hosting web

El teu allotjament web a Andorra

Veure servei

Business Case Infraestructura necessària per CRM

Gestió de tota la infraestructura necessària de CRM per una part de l’administració pública d’Andorra. L’abast del projecte ha passat per totes les etapes, des de l’anàlisi i assessorament de la infraestructura IaaS i PaaS necessària a la contractació d’entorns d’staging i producció, posta en marxa, monitorització i seguiment i suport del projecte. Els elements que es gestiona són App Service, SQL, CosmoDB, etc.

Prefereixes que ens veiem?

Troba’ns a:

C/Prat de la Creu, 59-65. Esc. C, 3r G.
AD500 Andorra La Vella . (Principat d'Andorra)

De dilluns a dijous de 07:45 h a 13:00 h i de 14:00 h a 18:00 h
Divendres de 08:00 h a 15:00 h

Tecnologia Treballem amb

AWS AWS
Azure Azure
Google Cloud Google Cloud
VmWare VmWare
}

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres