Disseny i desenvolupament web

T’ajudem a convertir la teva idea, en una realitat

Innovació i seguretat

Estar visibles no és suficient. El disseny i desenvolupament d'una pàgina web, es converteix en una eina fonamental que t'assegura el bon funcionament de la mateixa i l'arribada als objectius de la teva estratègia de màrqueting.

Amb l'ajuda d'un equip de disseny web especialitzat aconseguiràs facilitar la navegació dels usuaris i convertir la visita en una experiència digital exitosa.

Especialistes en disseny web i desenvolupament a Andorra

El nostre mètode Especialistes en disseny web i desenvolupament a Andorra

El nostre equip professional amb habilitats i competències en noves tendències tecnològiques estarà al teu costat en tot moment, donant-te suport i assessorament per aconseguir millors resultats i per tenir-te en tot moment al corrent de les fases en les quals es troba el projecte.

 • 1

  El primer paso es conocerte y entenderte Una primera reunión contigo para conocer las necesidades y objetivos de tu negocio. Esto nos ayudará a definir el mejor diseño web, la plataforma o software para desarrollarlo y la estrategia en marketing de contenidos. Mensaje recibido. Una primera reunión contigo para conocer las necesidades y objetivos de tu negocio. Esto nos ayudará a definir el mejor diseño web, la plataforma o software para desarrollarlo y la estrategia en marketing de contenidos.

 • 2

  El diseño web más innovador Cuando ya conocemos tu negocio y los objetivos a alcanzar, creamos y adaptamos un diseño web innovador y personalizado para que se ajuste a tu imagen corporativa.

 • 3

  Desarrollo web seguro Nuestro equipo especializado en desarrollo llevará a cabo un proyecto único y completamente personalizado. Además, seguro para ti y tus clientes siguiendo los últimos protocolos en materia de protección de datos.

 • 4

  Satisfacemos tus necesidades Ningú coneix el teu negoci millor que tu mateix. Per això, un cop finalitzada la primera proposta del projecte, te la farem arribar per assegurar-nos que s’ajusta a la imatge corporativa i objectius marcats. La teva opinió ens importa.

 • 5

  Compromesos amb la qualitat Un cop entregat el projecte, t’acompanyem en el manteniment i actualització del disseny i desenvolupament web i t’assessorem en la millora de la seva gestió.

Avantatges Use case

En parlem?

Pots contactar amb nosaltres directament en el moment que et vagi millor:

Política de Privacitat i Protecció de Dades " id="flexCheckDefault" required >

 • Responsable del tractament: ANDORNET, S.A.
 • Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
 • Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
 • Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

Per a més informació pot accedir a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades; o dirigint la consulta a: info@andornet.ad

Serveis Serveis relacionats

Solucions e-commerce

Amplia els teus canals de venda

Veure servei

Transformació digital

La digitalització no és una opció

Veure servei

Màrqueting de continguts

Elaborem una estratègia de màrqueting digital personalitzada per a assolir els objectius marcats

Veure servei

Business case Disseny web de la CASS

Prefereixes que ens veiem?

Troba’ns a:

C/Prat de la Creu, 59-65. Esc. C, 3r G.
AD500 Andorra La Vella . (Principat d'Andorra)

De dilluns a dijous de 07:45 h a 13:00 h i de 14:00 h a 18:00 h
Divendres de 08:00 h a 15:00 h

Tecnologia Treballem amb

Javascript Javascript
C# C#
.NET .NET
React React
SQL Server SQL Server
Python Python
PHP PHP
HTML5 HTML5
CSS3 CSS3
MySQL MySQL
}