Custom Software Development

Desenvolupament de programari a mida

Programari a mida

El desenvolupament de programari a mida és el procés de dissenyar, crear, implementar i mantenir un software que s'adapta a les necessitats específiques de cada client o organització.

Des d’Andornet desenvolupem programari a mida utilitzant les tecnologies més adequades, realitzant proves de qualitat i brindant suport tècnic i manteniment. Aprofita els avantatges d’aquest tipus de software com major eficiència, flexibilitat, seguretat i competitivitat davant dels softwares comercials.

Especialistes en desenvolupament de software a mida

El nostre mètode Especialistes en desenvolupament de software a mida

Andornet creem solucions personalitzades per a maximitzar l'eficiència del teu negoci desenvolupant un programari a mida.

 • 1

  Conèixer les necessitats del teu negoci Analitzem a fons els requeriments i necessitats del teu negoci perquè el teu software estigui alineat estratègicament amb els objectius empresarials, obtenint d'aquesta manera més rendibilitat, eficiència i productivitat.

 • 2

  Fàcil integració amb el teu entorn de negoci El programari personalitzat es pot construir per a integrar-se amb el teu entorn de negoci previst. Això, ajuda a reduir els costos de manteniment i els problemes de compatibilitat.

 • 3

  Metodologies de desenvolupament Un programari personalitzat desenvolupat per l’equip d’Andornet es mou a través dels passos familiars de recopilació de requisits, construcció de codi, prova i implementació i aplicació de metodologies com Agile o DevOps.

 • 4

  Satisfem les teves necessitats Ningú coneix el teu negoci millor que tu mateix. Per això, un cop finalitzada la primera proposta del projecte, te la mostrarem per assegurar-nos que s’ajusta a les teves necessitats. La teva opinió ens importa.

 • 5

  Suport tècnic i formació Un cop entregat el programari a mida, t’acompanyem en el manteniment i aplicació de millores, així com realitzem formació perquè dominis el seu ús.

Avantatges Use case

En parlem?

Pots contactar amb nosaltres directament en el moment que et vagi millor:

 • Responsable del tractament: ANDORNET, S.A.
 • Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
 • Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
 • Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

Per a més informació pot accedir a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades; o dirigint la consulta a: info@andornet.ad

Serveis Serveis relacionats

Disseny i desenvolupament web

T’ajudem a convertir la teva idea, en una realitat

Veure servei

Solucions e-commerce

Amplia els teus canals de venda

Veure servei

Mobile App

Amplia la teva presència comercial

Veure servei

Prefereixes que ens veiem?

Troba’ns a:

C/Prat de la Creu, 59-65. Esc. C, 3r G.
AD500 Andorra La Vella . (Principat d'Andorra)

De dilluns a dijous de 07:45 h a 13:00 h i de 14:00 h a 18:00 h
Divendres de 08:00 h a 15:00 h

Tecnologia Treballem amb

C# C#
.NET .NET
Python Python
PHP PHP
Ionic Ionic
React React
Angular Angular
}

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres