Presentació

Amb més de 20 anys d'experiència en el sector, ens hem consolidat com a empresa de tecnologia líder a Andorra, afrontant qualsevol tipus de projecte que se'ns presenti amb total ètica i professionalitat.

Donem solucions en el manteniment de sistemes d'informació, desenvolupament de projectes, consultoria, imatge gràfica, web, màrqueting online i, en definitiva, tot el que pugui estar relacionat amb l'àmbit de les TICs, amb l'objectiu de convertir-nos en el teu aliat tecnològic. Especialitzats en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Som un equip de professionals multidisciplinaris que estem en constant evolució i posem al teu servei la nostra experiència per ajudar a que la teva empresa/organització assoleixi els seus objectius.

 
 
1

Missió

Aportem experiències, solucions i productes que facilitin el seu entorn personal, professional i cultural.

2

Visió

Volem estar sempre al teu costat.

3

Valors

Respecte, Professionalitat, Compromís, Coherència, Creativitat.

RESPECTE

A Andornet respectem a les persones. Dialoguem amb ells i les tractem amb comprensió, transparència i honradesa. Oferim l'ajuda i col·laboració a qui ho necessita.

COHERÈNCIA

A Andornet som coherents en totes les nostres actuacions i objectius. Aquesta és la millor manera de garantir que tots els que formem part de l'empresa avancem en la mateixa direcció, sense contradiccions.

PROFESSIONALITAT

A Andornet som professionals. Busquem sempre la màxima eficiència en tot el que fem; som perseverants en els nostres objectius empresarials i en els compromisos adquirits. Mai ens donem per satisfets i sabem que sempre és possible millorar-ho tot.

CREATIVITAT

Cadascú al seu lloc de treball és creatiu. Som inconformistes i busquem sempre alternatives i noves formes de realitzar el nostre treball amb la responsabilitat de millorar-lo. Sense oblidar el valor de les coses senzilles i pràctiques, afrontem cada situació amb desig innovador.

COMPROMÍS

Ens sentim compromesos amb l'empresa. Entenem que l'èxit d'Andornet depèn que cada persona es responsabilitzi i desenvolupi la seva tasca amb la màxima eficàcia possible. Per aconseguir-ho, ens preocupem de millorar constantment i col·laborar en tot allò que ens permet aportar valor. Som fidels i lleials a l'empresa perquè el projecte d'Andornet és també el nostre propi projecte.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres