Ecommerce negoci visible per a tothom

Ecommerce - botiga virtual

5 raons per les quals creant un ecommerce multiplicaràs la facturació de la teva empresa

El món de l'ecommerce està vivint un creixement molt notable en els últims anys. I tant és així que actualment, el nombre de negocis que disposen del seu propi comerç digital es compten per milers. Així, el que en el seu moment va començar com un tipus de plataforma comercial que només utilitzaven les grans empreses, en aquests moments comptar amb un ecommerce, per a qualsevol PIME, s'ha tornat imprescindible. De fet, part de la supervivència de moltes empreses depèn de crear una botiga online per a rendibilitzar el seu negoci.

Si encara t'estàs plantejant crear la teva pròpia botiga online, a Andornet trobaràs un equip amb experiència en el desenvolupament d'ecommerce per a tota mena de negocis: especialment farmàcies, botigues de roba i complements, decoració i llar, cosmètica i bellesa, així com comerços de productes electrònics. Però per si encara tens dubtes, t'ajudem a resoldre’ls presentant-te 5 raons per les quals hauries d'actualitzar-te i transformar el teu negoci en un ecommerce.

ecommerce

01

El teu negoci serà visible per a tothom, les 24h del dia

Amb el desenvolupament d'una botiga online vendràs els teus productes i/o serveis sense necessitat d'estar permanentment pendent dels clients que hi accedeixen. A més, amb una bona estratègia de màrqueting online, el teu ecommerce serà visible per milions d'usuaris, arribant a realitzar vendes tant a nivell local com a l'altre costat del món.

02

Creant una app arribaràs un major nombre de clients

Actualment, una de les claus per vendre per Internet és l'adaptació dels comerços electrònics en aplicacions per a telèfons intel·ligents i tablets. La realitat del nostre dia a dia, en el qual romanem connectats constantment als nostres dispositius intel·ligents, ha propiciat la creació d'apps que s'adaptin a aquests i millorin l'experiència de l'usuari. D'aquesta manera, les compres a una pàgina web poden realitzar-se des de qualsevol racó del món.

03

Reduiràs despeses

Un dels principals avantatges de vendre productes per Internet és l'estalvi de despeses. Ja que no es tracta d’un local físic, no hauràs de pagar el manteniment de l'establiment, pagar al personal ni l'electricitat, etc. Un fet que et permetrà millorar el preu final dels teus productes i desmarcar-te així de la competència, a més d'obtenir una gran rendibilitat de la teva botiga online en un marge de temps reduït.

04

Amb una bona estratégia comercial arribaràs més fàcilment al client final

Per sort, el nostre equip de professionals de màrqueting online disposa d'eines d'analítica web i una dilatada experiència en campanyes publicitàries (Google ADS, Display, Facebook ADS i Instagram ADS), amb les quals realitzarem un seguiment al detall del teu negoci i del comportament del teu públic objectiu. Amb aquest mètode, millorarem la notorietat de la teva marca, multiplicarem les visites i, per tant, també el nombre de vendes del teu negoci.

05

Avançaràs a la teva competència

Ens encarregarem de cuidar la imatge online de la teva empresa perquè generi confiança als usuaris que visitin el teu site. D'aquesta manera, també farem que destaqui per sobre de la competència perquè obtinguis un major nombre de contactes i vendes. El nostre objectiu serà aportar un valor afegit a la teva pàgina web amb un comerç online que contribueixi a construir i difondre la imatge de marca de l'empresa.

Disposes d'un ecommerce però no aconsegueixes obtenir vendes?

ecommerce

Des d’Andornet volem desmuntar el mite que s'ha estès que “un comerç electrònic ven sol”. Aquesta és, sens dubte, una de les majors mentides que existeixen en el món online. Uns errors que cometen moltes empreses que volen començar a vendre per Internet i que veuen com tota la seva inversió, a mig i llarg termini, no ha servit de res. Si aquest és el teu cas i veus que el teu ecommerce no acaba d'arrencar, no et preocupis. A Andornet tenim coneixements i experiència en l'optimització de comerços online amb diferents perfils i necessitats, de manera que analitzarem la teva botiga online i canviem el rumb del teu negoci, potenciant les vendes a través del teu site. I com ho farem? Basant-nos en aquests 3 pilars:

Invertint en publicitat i en posicionament web (SEO)


Una de les millors maneres per a obtenir vendes ràpidament és fer-ho invertint encampanyes publicitàries (SEM) a través de la plataforma Google ADS i complementar-lesamb un bon posicionament web del teu ecommerce (SEO). D'aquesta manera, no noméssortiràs en les primeres posicions dels anuncis de Google, sinó que el teu ecommerce escol·locarà, de forma natural, per sobre de la competència.

 

Millorant el contingut que vols oferir als teus clients

Perquè el teu ecommere triomfi és necessari crear un contingut que sigui d'interès per al teu públic objectiu. Sense contingut, el posicionament de SEO i les campanyes SEM no tenen sentit. Per això, és necessari treballar els títols i les descripcions de cada producte o servei que vulguis comercialitzar, creant continguts que siguin propis, originals i optimitzats per a motors de cerca com Google. La creació d'un blog com articles relacionats amb el tipus de servei o producte que ofereixes, t'ajudarà a atreure nous clients.

ecommerce

Cuidant la imatge del producte i oferir preus competitius

 

Una de les claus per a fer-te un espai dins del món del ecommerce és oferir productes que, per diferents factors (preu, nombre d'articles en estoc, costos d'enviament, etc), puguin posicionar-se per sobre de la teva competència. En definitiva, el client que vol comprar un servei o un producte, moltes vegades es basa en la confiança que li transmet el lloc web i en les valoracions d'altres usuaris que hagin fet alguna comanda. Així, si disposes d'una bona reputació online i ofereixes uns preus que siguin competitius, el que no et faltaran seran vendes! A més, és important que per a una bona estratègia de Social Media aquesta es complementi amb SEO per a millorar la reputació online del lloc web i fer-lo mitjançant una tècnica més econòmica, obtenint una gran rendibilitat.

Si tens qualsevol qüestió, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Yeepa

Instal·leu aquesta aplicació a la pantalla d'inici per accedir de forma més fàcil i àgil

Fes click al botó inferior després "Afegeix a la pantalla d'inici"