Màrqueting online Agència SEO i Marketing Online de referència

Al departament de Marketing Online d’Andornet tenim molt clar que els dos grans pilars que fonamenten l’èxit de qualsevol negoci són la difusió de marca i l’increment dels beneficis a través de les vendes. Per aquest motiu, l’equip d’experts en SEO d’Andornet treballen per generar valor afegit mitjançant la comunicació a la xarxa, tot millorant la notorietat i visibilitat online de la teva empresa i posicionant-la a Google per sobre de la competència.

Gràcies a aquestes accions, totes elles implementades de forma metòdica i professional, podem incrementar les visites de qualitat cap a la teva pàgina i aconseguir que augmentis les teves vendes i, en conseqüència, fer créixer el teu benefici. Aquestes són les premisses essencials que fonamenten la tasca diària que es realitza des de l’Agència de Marketing i Comunicació Online d'Andornet. Si vols que et trobin a Internet, Andornet és la teva empresa!

Màrqueting online

Business Intelligence: experts en l'anàlisi de dades i l'estratègia online

Business Intelligence

Si hi ha un aspecte que ens diferència de la resta d’agències de marketing és, sens dubte, la capacitat del nostre equip per optimitzar al màxim totes les accions que es duen a terme, potenciant aquelles que ofereixen un alt rendiment i descartant les menys efectives, aconseguint millors resultats amb una mateixa inversió.

Així, en el cas de l’analítica web, no només analitzem les dades, sinó que fem un pas més i et proporcionem solucions i millores en funció de la interpretació d’aquests resultats. Mantenim una comunicació periòdica amb el client en què s’estableix un feedback que ens permet aportar noves propostes i millores i, a la vegada, copsar les noves necessitats que va identificant el client a mesura que evoluciona el seu projecte.

El més important no són les dades en si mateixes, sinó la interpretació que se’n fa d’aquestes. Per aquest motiu, les dades recopilades poden convertint-se en un recurs fonamental per a la presa de decisions i el millorament del teu negoci. Sempre treballem estimant els resultats que s’obtindran, sigui en volum de visites o en retorn de la inversió (ROI)

Posicionament SEO a Google

Més visibilitat del teu negoci a Internet, més vendes. Sota aquesta premissa essencial, a Andornet ens hem posicionat com una empresa experta dins l'àmbit del posicionament web. Treballem amb tècniques avançades de SEO, tant en l’àmbit On-page com Off-page, que garanteixen la millora de posicionament en els principals cercadors.  Amb nosaltres t’assegures aconseguir trànsit orgànic de qualitat apareixent en les primeres posicions dels cercadors!

Posicionament SEO a Google

El nostre servei de consultoria SEO té com a principal finalitat analitzar, aportar conclusions i, en el cas que sigui necessari, definir accions correctores sobre tots els aspectes on-page i off-page que influeixen en el posicionament orgànic d’un lloc web.

La finalitat d’una consultoria és proposar modificacions per corregir o millorar el posicionament orgànic i així aconseguir els principals objectius SEO, que no són altres que aconseguir una millor indexació i captar trànsit orgànica de qualitat.  Com a alternativa, en cas de no necessitar un servei de consultoria, també posem a disposició dels nostres clients un servei d’auditoria SEO.

Has percebut una baixada brusca del tràfic de la teva web? La teva web ja no apareix al motor de recerca Google? Malauradament, és molt possible que hagis patit una de les temudes penalitzacions de Google. No et preocupis! A Andornet som especialistes en aquest tipus de problemàtiques, que poden afectar considerablement al futur del teu negoci online. Un cop analitzat el cas, et podrem aportar solucions per fer front a la penalització i redirigir així la situació del teu lloc web.

01

No depenem de tercers

Desenvolupem, de forma interna, el 100% de tots els nostres projectes. Així, a diferencia de moltes empreses de tecnologia, a Andornet no externalitzem cap dels nostres serveis. Comptem amb una estructura empresarial horitzontal, que integra, in-house, tots els departaments (disseny, programació, sistemes, marketing online) i propicia la creació de sinergies entre ells.

Gràcies a aquest important actiu humà, podem desenvolupar la totalitat del projecte sense haver de dependre de tercers i, alhora, garantir un permanent control de totes les accions que es duen a terme. El fet de ser una empresa completament independent, ens permet ser molt més eficients, tant en la presa de decisions com en la resposta davant el client.

02

Captem el Know-how dels nostres clients

Com a part de la nostra metodologia de treball, un dels pilars més importants, que se suma a l’anàlisi de dades i la consegüent definició d’estratègies, és el coneixement (know-how) tant de l’entorn online com dels requeriments que presenta cada projecte.

D’aquesta manera, gràcies a una constant comunicació amb el client i a l’experiència que avala al nostre equip de Marketing, copsem les necessitats reals i l’”ànima” de cada projecte, entenem el missatge que pretén transmetre el negoci i el contextualitzem dins el seu sector per tal d’establir, posteriorment, les estratègies més eficaces per comunicar-lo. Cada projecte parteix d’una proposta única, feta des de 0, i completament adaptada a les necessitats del client.

03

Creació de continguts

Sovint, una de les tasques més feixugues per a la majoria de les persones que inicien un projecte online és la creació de continguts propis, els quals són indispensables per actualitzar regularment el lloc web i mantenir els nivells de posicionament.

A Andornet som conscients d'aquesta situació i, per això, posem a la teva disposició un complet servei de Content Marketing, que inclou tant la documentació i la creació de continguts optimitzats a nivell SEO, així com la planificació dels mateixos mitjançant un calendari de continguts. També oferim altres serveis com ara la creació de llibres d’estil o la definició de plans de comunicació en funció dels paràmetres prèviament establerts pel client.

04

Publicitat online

Google AdWords, Facebook Ads, Display, campanyes de Remarketing... A Andornet creem, gestionem, optimitzem i planifiquem en el temps, sempre d'acord a les preferències i els objectius definits pel client, tot tipus de campanyes de publicitat online. Sigui quina sigui la teva necessitat, a Andornet trobaràs la campanya que més s'ajusta al teu públic objectiu i a les teves especificitats empresarials.

05

Xarxes socials

A Andornet també trobaràs tots els recursos que necessites per a la gestió de les teves xarxes socials. Un cop definits certs paràmetres com ara el perfil de l'usuari, la imatge de l'empresa o la temàtica a tractar, definirem una estratègia concreta per gestionar les publicacions i gestionarem la programació en el temps d’aquestes. Facebook, Twitter, Linkedin, Google +, Youtube... Adaptem els nostres serveis a totes les Xarxes Socials!

06

Ampli ventall de serveis de Marketing Online

La composició del nostre departament, format per un equip multidisciplinari de tècnics en Marketing Online, ens permet posar a disposició de tots els nostres clients un ampli ventall de serveis dins l'àmbit de la comunicació online.

Posicionament a Google, consultories SEO, publicitat online, creació, gestió i enviament de continguts, gestió de xarxes socials.... Sigui quina sigui la teva necessitat, a Andornet la cobrirem!