Seguretat Fiabilitat per a tot tipus d'empreses

Totes les organitzacions, independentment de la seva mida, necessiten serveis de seguretat informàtica amb l'objectiu d'assegurar la privacitat, integritat i tractament de les seves dades.

El creixement de les empreses i per tant, el creixement dels seus sistemes d'informació, han col·locat a aquests últims en una zona de vulnerabilitat que és important protegir. Les dades, un dels béns més valorats per la delinqüència informàtica, són avui en dia de vital importància per a les empreses i un dels béns a protegir.

Seguretat

Firewalls, Antivirus, Appliance, Gestió, de dades, Privacitat Prevenció, Auditories internes i externes

01

Firewalls

De la mateixa manera que tanquem la porta amb clau de casa nostre, hem de fer el mateix amb els nostres sistemes d’informació. Andornet compta amb la certificació de Sonicwall, una plataforma de seguretat cibernètica amb la qual pots incrementar la seguretat del teu entorn de TI.

Demana’ns assessorament i un dels nostres consultors et recomanarà la solució que més s’adeqüi a la teva empresa.

02

Implementació i gestió de sistemes de backup

Es necessari i imprescindible la implementació i gestió de sistemes de còpies de seguretat que garanteixin que, en cas de desastre, les nostres dades podran ser recuperades íntegrament. Han de ser sistemes simplificats però alhora fiables. Es per això que a Andornet comptem amb el recolzament de les principals marques de més prestigi del mercat per poder aconseguir-ho amb exit. Actualment Andornet te la categoria Silver Partner de Veeam.

03

Implementació d’antivirus corporatius

Cada vegada més, estem exposats a atacs per virus, ramsomware, trojans i d’altres amenaces que sovint poden posar en joc la continuïtat del nostre negoci. Cal prevenir aquestes amenaces amb solucions d’antivirus eficients i contrastades. Andornet es el principal distribuïdor d’ESET NOD32, reconeguda solució que es troba dins del “top five” a nivell internacional en quant a solucions d’antivirus.

04

Sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI)

De vegades, un simple tall de llum pot fer que els nostres equips informàtics quedin malmesos produint temps d’inactivitat que afecten al rendiment del nostre negoci. Es per això que cal comptar amb sistemes “SAI” (sistema d’alimentació ininterrompuda) per evitar aquests tipus de incidents. A més d’assegurar la salut del nostre equipament informàtic, també incrementem la productivitat. Salicrú es una empresa capdavantera en aquestes solucions i de la que Andornet pot assessorar i proporcionar equipaments d’aquest fabricant.

05

Control i protecció d’infraestructures

Les infraestructures de TI son un dels principals instruments que recolzen la gestió de les nostres empreses mitjançant el tractament de les nostres dades i informació i ens ajuden en la presa de decisions estratègiques. Es per això que es fonamental que estiguin ben gestionades i assegurades. Nosaltres t’ajudarem a aconseguir-ho de forma eficient.