Seguretat Fiabilitat per a tot tipus d'empreses

Totes les organitzacions, independentment de la seva mida, necessiten serveis de seguretat informàtica amb l'objectiu d'assegurar la privacitat, integritat i tractament de les seves dades.

El creixement de les empreses i, per tant, del creixement dels seus sistemes d'informació, han col·locat a aquests últims en una zona de vulnerabilitat. Les dades són un dels béns més valorats per la delinqüència informàtica, sent avui dia de vital importància per a les empreses. Per aquest motiu, és escencial protegir-los de la millor manera possible.

Seguretat

Firewalls, antivirus, Appliance, gestió de dades, privacitat, prevenció, auditories internes i externes

01

Firewalls

De la mateixa manera que tanquem la porta de casa nostra amb clau, hem de fer el mateix amb els nostres sistemes d’informació. Andornet compta amb la certificació de Sonicwall, una plataforma de seguretat cibernètica amb la qual pots incrementar la seguretat del teu entorn de les TI.

Demana’ns assessorament i un dels nostres consultors et recomanarà la solució que més s’adeqüi a la teva empresa.

02

Implementació i gestió de sistemes de backup (còpies de seguretat)

Es necessari i imprescindible la implementació i gestió de sistemes de còpies de seguretat que garanteixin que, en cas de desastre, les nostres dades podran ser recuperades íntegrament. Han de ser sistemes simplificats però alhora fiables. Es per això que a Andornet comptem amb el suport de les principals marques de més prestigi del mercat per aconseguir-ho. Actualment Andornet té la categoria Silver Partner de Veeam.

03

Implementació d’antivirus corporatius

Cada vegada més, estem exposats a atacs per virus, ramsomware, trojans i d’altres amenaces que sovint poden posar en joc la continuïtat del nostre negoci. Cal prevenir aquestes amenaces amb solucions d’antivirus eficients i contrastades. Andornet és el principal distribuïdor d’ESET NOD32, reconeguda solució que es troba dins del “top five” a nivell internacional quant a solucions d’antivirus.

04

Sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI)

De vegades, un simple tall de llum pot fer que els nostres equips informàtics quedin malmesos produint temps d’inactivitat que afecten el rendiment del nostre negoci. És per això que cal comptar amb sistemes “SAI” (sistema d’alimentació ininterrompuda) per evitar aquests tipus d'incidents. A més d’assegurar la salut del nostre equipament informàtic, també incrementem la productivitat. Salicrú és una empresa capdavantera en aquestes solucions i de la que Andornet pot assessorar i proporcionar equipaments d’aquest fabricant.

05

Control i protecció d’infraestructures

Les infraestructures de TI són un dels principals instruments que recolzen la gestió de les nostres empreses, mitjançant el tractament de les nostres dades. D'aquesta manera, ens poden ajudar a prendre decisions estratègiques. És per això que és fonamental que estiguin ben gestionades i assegurades.

Nosaltres t’ajudarem a aconseguir-ho de forma eficient.

Yeepa

Instal·leu aquesta aplicació a la pantalla d'inici per accedir de forma més fàcil i àgil

Fes click al botó inferior després "Afegeix a la pantalla d'inici"