Insights

Andornet dissenya la web de Unique, la nova línia de cosmètics de Farmàcia Meritxell

04 des. 2018

Andornet dissenya la web de Unique, la nova línia de cosmètics de Farmàcia Meritxell

Ja als anys noranta, Andornet, com a empresa d’Andorra especialitzada en tecnologies de desenvolupament web, va posar en marxa el primer portal web de Farmàcia Meritxell. Amb aquesta nova eina en funcionament, l’establiment farmacèutic va poder arribar al públic en general i donar a conèixer els productes que es comercialitzaven de manera presencial.

Farmàcia Meritxell

Amb la satisfacció dels resultats obtinguts i després de més de dues dècades mostrant la seva confiança, Farmàcia Meritxell torna a confiar en Andornet per desenvolupar una nova pàgina web. En aquest cas, amb l’objectiu de difondre a escala mundial la marca Unique, una nova línia de productes cosmètics creada per la col·legiada titular, Meritxell Martí.

Nova porta d’accés a Unique

Desenvolupat íntegrament pels dissenyadors d’Andornet, el nou portal de Unique està optimitzat seguint les últimes tendències en disseny i usabilitat web, facilitant, a més, l’accés des de qualsevol dispositiu mòbil o tauleta. Dissenyat a partir de tonalitats clares i bordeus, en concordança amb la proposta dels cosmètics, el portal, d’imatge discreta i elegant, ofereix tota la informació referent al producte, així com enllaços a altres pàgines relacionades amb la marca d’interès per a l’usuari.

Aquesta estructura ha estat ideada amb l’objectiu de facilitar tota la informació de la marca als usuaris que visitin el portal, incloent-hi un accés directe a l’ecommerce, des d’on es pot obtenir qualsevol dels productes de Unique. Amb fotografies molt descriptives, en primer lloc es mostren les característiques del producte i, gràcies a un menú molt intuïtiu, els usuaris poden accedir a diferents seccions del web. A més, s’hi mostra un històric de la farmàcia i referències dels productes de la marca, així com formularis de subscripció per rebre totes les novetats i informacions actualitzades.

Unique Pink Collagen

Tenint en compte el prestigi internacional assolit per la farmàcia amb els seus productes, el principal objectiu que persegueix el web és millorar l’experiència de l’usuari, oferint de forma paral·lela productes de qualitat, incrementant l’activitat comercial de la marca i millorant la seva visibilitat pública. En aquest sentit, des d’Andornet s’ha apostat per crear un portal modern, utilitzant eines avançades en disseny web, per tal d’assolir els objectius plantejats pel client en l’inici del projecte. Totes aquestes accions han donat com a resultat el naixement del nou portal de Unique,  una pàgina que no només suposa un salt qualitatiu com a firma emergent, sinó que també incrementa, encara més, el prestigi i reputació de Farmàcia Meritxell en el món online.

Madrid, la ciutat triada per a la presentació de Unique

Presentació Unique Madrid

Tenint en compte que un dels objectius principals de la farmacèutica és internacionalitzar la marca, recentment, Unique ha estat presentada a Madrid. La presentació, realitzada a l’Hotel Orfila de la capital espanyola,  va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones i va servir per posar de manifest un gran reconeixement i acceptació entre tots els presents.

Durant l’acte, Meritxell Martí va recalcar la importància de l’ús de les tècniques més avançades i dels productes naturals més eficaços en l’elaboració de cadascun dels productes. Martí, a més, va indicar que Unique compta amb una fórmula magistral pròpia que no només dóna resposta a les necessitats de la pell, sinó que també actua a l’interior de l’organisme amb la millora del funcionament dels òrgans implicats en la regeneració d’aquesta. Per tot això, eines com el nou portal són imprescindibles en un món globalitzat.  No hi ha dubte, la possibilitat de poder oferir i fer arribar un producte a qualsevol racó del món és un requeriment cada vegada amb més demanda entre les empreses que volen ampliar les seves línies de negoci en el món online.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres