Insights

Més de 2.000 descàrregues de l’app de Mobilitat Andorra en les seves primeres 24 hores de “vida”

12 febr. 2019

Més de 2.000 descàrregues de l’app de Mobilitat Andorra en les seves primeres 24 hores de “vida”

Ahir, dilluns 11 de febrer, Mobilitat Andorra presentava la primera app amb informació a temps real de l’estat de carreteres de tota la xarxa viària del Principat. Avui, 24 hores més tard, ja podem dir que l’app de Mobilitat, dissenyada i desenvolupada íntegrament a Andornet, està tenint una gran acceptació entre el públic, arribant a les 2.000 descàrregues en les seves primeres 24 hores de “vida”.

Pics de fins a 400 usuaris connectats simultàniament

Pel que fa al nombre d’usuaris connectats simultàniament, l’aplicació està sent utilitzada a temps real per uns 100 usuaris de mitjana, assolint pics puntuals de fins a 400 usuaris,  durant les hores posteriors al llançament de l’aplicació. Disponible tant per iOS com Android, l’app de Mobilitat ofereix, de forma completament gratuïta i amb una interfície d’allò més àgil i intuïtiva, informació a temps real de l’estat de totes les carreteres de la xarxa viària d’Andorra. Un recurs que, sens dubte, serà de gran utilitat per poder planificar molt millor els desplaçaments per carretera de milers de conductors del país.

Entre les diverses funcionalitats que ofereix l’app, destaca la possibilitat de poder configurar notificacions push personalitzables, amb avisos de retencions, accidents o ús d’equipaments especials, així com l’accés a totes les càmeres disponibles a la web de Mobilitat.ad.

Una gran acollida per part dels usuaris

App Mobilitat

L’app de Mobilitat no només està sent un èxit quant a descàrregues es refereix, sinó també pel que fa a valoracions d’usuaris, mantenint una puntuació de 4,8 estrelles a Google Play i 5 estrelles a l’App Store. En aquest sentit, moltes de les opinions coincideixen a destacar tant la funcionalitat de l’aplicació com la seva facilitat d’ús. A més, l’app de Mobilitat es posiciona com la novena app de navegació a l’App Store d’Espanya. Cal recalcar que el mànager intern de l’app integra un controlador d’incidències a temps real, podent aplicar així qualsevol correcció de forma instantània.

La càmera de la CG4-La Massana (Prat del Colat), la més vista

Amb un total de 879 visites, la webcam situada a la Carretera General 4 de La Massana (Prat del Colat) ha estat, fins a la data, la càmera de Mobilitat més visitada, seguida de molt a prop (872 visites) per la càmera de Sant Julià sud. En total, les càmeres integrades en l’aplicació han rebut més de 23.000 visites, amb un total de 1009 usuaris.

2000 sessions realitzades des d’Andorra

Com no podia ser d’una altra manera, Andorra és el país des d’on s’han efectuat més sessions, amb un total de 2000. No obstant això, l’app també ha enregistrat sessions des d’altres països, principalment des d’Espanya (247 sessions) i França (16 sessions). Per edat i gènere, el públic majoritari de l’aplicació són homes d’entre 35 i 44 anys.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres