Insights

Mesnord.com estrena pàgina web, dissenyada íntegrament a Andornet

15 des. 2017

Mesnord.com estrena pàgina web, dissenyada íntegrament a Andornet

Setmanes després que ambdues parts donessin llum verda al projecte, l’empresa Mes Nord SL ha estrenat, amb la col·laboració d’Andornet, la pàgina web mesnord.com. Així, Andornet ha estat l’encarregada de desenvolupar i dissenyar, de forma íntegra,  el nou portal web, amb motor de reserves inclòs,  per a l’empresa andorrana, dedicada a la comercialització de paquets turístics de tot tipus, on es poden trobar una gran varietat d’activitats per gaudir dels encants de les Valls del Nord: Ordino i la Massana.

Nova web mesnord.com

Una empresa familiar amb una dilatada trajectòria dins el sector turístic andorrà

Mesnord.com ha unit les seves forces amb Andornet per fer realitat aquest projecte, amb l’objectiu de seguir potenciant la seva marca, donant-li més notorietat a la xarxa. Després de més de 20 anys, l’empresa familiar vol continuar creixent aplicant una fórmula que combini joventut amb la seva gran experiència en el sector del turisme. La seva activitat s’especialitza en l’oferta turística andorrana, concretament en les parròquies d’Ordino i la Massana. Dins del seu ampli ventall de serveis, mesnord.com disposa de paquets turístics propis, i proporciona tota la informació necessària sobre restaurants, hotels, centres termals, on comprar i tot això en qualsevol època de l’any.

L’esport com a principal reclam entre els clients de mesnord.com

Les activitats esportives també hi tenen una especial rellevància dins el seu catàleg de serveis turístics, per això donen una atenció personalitzada al turista ”moter”, indicant les rutes disponibles que hi ha dins les Valls del Nord del Principat. Així mateix, els seus professionals et poden assessorar sobre on obtenir material d’esquí o snowboard, BTT, comprar roba de muntanya de primeres marques o més econòmiques.

Per altra banda, mesnord.com realitza sortejos per a tots els seus clients on s’inclouen nits gratuïtes en hotels, sopars en restaurants o lots de productes gastronòmics del Principat d’Andorra.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres