Insights

Andornet, ponent en la Fira de Solucions Digitals

01 juny 2023

Andornet, ponent en la Fira de Solucions Digitals

El passat 16 de maig es va celebrar, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, la primera Fira de Serveis Digitals organitzada per Andorra Digital, Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.

Amb més de 200 participants, Andornet va ser un dels ponents en les tres àrees que formaven la Fira, on va poder exposar les diferents solucions digitals quant a tecnologia i ciberseguretat, empresa digital i client digital. 


Tecnologia i ciberseguretat

En aquest espai, Andornet vam exposar les diverses solucions en tecnologia i ciberseguretat que oferim.

Per una banda, l’adopció de tecnologies al núvol públic a través de proveïdors com ara Azure, Amazon Web Services o Google Cloud; o al núvol privat mitjançant la infraestructura pròpia d’Andornet allotjada al Principat o amb la implementació d’infraestructura on premise.

Pel que fa a la ciberseguretat, vam donar a conèixer el servei gestionat BaaS (Backup as a Service) allotjat a Andorra, així com solucions de seguretat perimetral.

 

Empresa digital

En la digitalització d’un negoci, l’estratègia digital i l’analítica són processos indispensables per assegurar-ne l’èxit. En aquest sentit, la Fira va destinar un espai per desenvolupar aquests conceptes, on Andornet vam destacar alguns dels múltiples beneficis de la transformació digital que detallem a continuació.  

  • La digitalització de processos per optimitzar en temps i recursos.
  • Business Intelligence com el Big Data i l’Analítica Predictiva per afavorir la presa de decisions.
  • La connectivitat per incrementar la seguretat i protecció de la feina i els documents del negoci.
  • Innovació digital com poden ser la IA o la realitat augmentada o virtual com a aliats per aconseguir resultats satisfactoris destinant menys temps i recursos.

 

Client digital

L’objectiu d’aquesta àrea va ser donar a conèixer solucions digitals per a potenciar una marca, una pàgina web o un comerç electrònic. En aquest sentit, vam presentar la manera com treballem les estratègies digitals des d’adn Digital Agency, la branca autònoma d’Andornet especialitzada en màrqueting digital:

  • Implementació d’estratègia de màrqueting digital a partir del Costumer Journey del negoci per crear una estratègia a mida.
  • El nostre punt de partida: definició del buyer persona i elaboració d’un pla amb KPis i objectius a assolir.
  • Obtenció de resultats mesurables i alineats amb el negoci.
  • Seguiment de KPIs, anàlisi de noves oportunitats i reforç de punts febles per millorar l’estratègia.
  • Complementem l’estratègia en xarxes i posicionament amb eines digitals com emailing, xat i social listening per afavorir la fidelització de clients.

En conclusió, la Fira de Serveis Digitals va ser una oportunitat perquè empresaris i emprenedors del Principat poguessin conèixer els avantatges de la digitalització i els beneficis i millores que pot aportar als seus projectes professionals.

 

Andornet ofereix un servei integral 360º en digitalització d’empreses

 

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres