Insights

5 beneficis del backup online per a les empreses

11 juny 2023

5 beneficis del backup online per a les empreses

Comptar amb una solució de còpia de seguretat de confiança s'ha tornat fonamental per a les empreses en l’era digital. Una opció cada vegada més popular és el backup online, una còpia de seguretat en línia que ofereix una sèrie de beneficis clau per a les empreses.

En aquest article, explorarem cinc beneficis destacats d'implementar aquesta solució tecnològica en la teva empresa.

 

Què és el backup online?

El backup online es refereix a la pràctica d'emmagatzemar i protegir les dades d'una empresa en servidors remots a través d'Internet. En lloc de confiar en mitjans físics, el backup online permet a les empreses realitzar còpies de seguretat de les seves dades de manera segura i accedir a elles en qualsevol moment i des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.

 

Beneficis del backup online

Protecció contra la pèrdua de dades

Un dels beneficis més evidents del backup online és la seva capacitat per protegir les teves dades contra pèrdues. Els sistemes tradicionals poden ser vulnerables a desastres naturals, robatoris o errors humans.

Amb la còpia de seguretat en línia, les teves dades s'emmagatzemen de manera remota i segura en servidors externs, la qual cosa minimitza el risc de pèrdua d'informació a causa d'esdeveniments imprevistos. Fins i tot en cas d'un desastre en la teva ubicació física, podràs restaurar les teves dades ràpidament i minimitzar el temps d'inactivitat.

A Andornet, comptem amb un equip especialitzat que assegura les còpies de seguretat de dades ubicades a Microsoft 365, un dels proveïdors líders en el sector de servei cloud empresarial.

 

Restauració de dades

Oblida la pèrdua d’arxius de la teva empresa amb la restauració de dades del backup online. En cas de desastre, la recuperació de dades és ràpida, senzilla i àgil, la qual cosa permet minimitzar l'impacte de qualsevol incident en el teu negoci i mantenir-ne la continuïtat operativa.

 

Escalabilitat i flexibilitat

El backup online permet ajustar la capacitat d'emmagatzematge segons les necessitats de l'empresa. A mesura que les dades creixen, és possible augmentar l'espai d'emmagatzematge de manera ràpida i senzilla, sense necessitat d'invertir en maquinari addicional.

 

Eficiència en costos

El backup online no requereix infraestructura dins de les empreses, pel que suposa una solució tecnològica més econòmica per les organitzacions, ja que no han de fer una inversió inicial per implementar-la.

 

Solució reconeguda de prestigi mundial

Andornet treballem amb Veeam Cloud Connect, un partner reconegut mundialment que ofereix experiència i fiabilitat. Perquè sabem que la seguretat és un factor imprescindible per a tu i la teva empresa.

 

En definitiva, el backup online ofereix una forma eficient i de confiança de protegir les dades d'una empresa, alliberant la teva empresa de les limitacions i els riscos associats amb els mètodes tradicionals de suport.

 

Andornet comptem amb el model de Backup Online BaaS, que garanteix còpies de seguretat periòdiques, xifrades i ubicades a Andorra.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres