Insights

E-commerce, l’eina imprescindible per fer créixer el teu negoci

21 juny 2023

E-commerce, l’eina imprescindible per fer créixer el teu negoci

Quins són els límits del teu negoci? Té límits? L’evolució del món digital i la globalització, pràcticament els ha eliminat del tot. Un dels factors que ha influït en aquest aspecte és la possibilitat de vendre el teu producte o servei arreu del món a través d’un comerç electrònic.

Sense haver de renunciar al comerç o negoci tradicional, sumar-hi un comerç electrònic pot ser una excel·lent estratègia per a fer créixer el teu negoci i donar més visibilitat al que ofereixes.

 

Per què disposar d’un comerç electrònic és una bona estratègia de negoci?

L’e-commerce es basa en la compravenda de productes o serveis a través d'Internet, i és una pràctica que ofereix nombrosos avantatges per als clients i els empresaris que no es troben en un model de negoci tradicional. A continuació, et presentem 7 avantatges significatius de disposar d'un comerç electrònic per al teu negoci.

  1. Disponibilitat 24/7: Amb un comerç electrònic, els teus clients poden comprar els teus productes o serveis a qualsevol hora del dia o de la nit. Això significa que pots fer vendes mentre dorms i arribar a clients en diferents zones horàries.
  2. Amplies la teva base de clients: Amb el comerç electrònic, pots arribar a clients de tot el món. No t'has de preocupar per les barreres geogràfiques, ja que pots vendre a qualsevol lloc on hi hagi una connexió a Internet.
  3. Reducció de costos: En cas de no necessitar un establiment físic, el comerç electrònic redueix els costos associats amb la gestió d'un negoci tradicional, com ara el lloguer d'un local, la despesa en l'equipament d'oficina, consum energètic, entre d'altres.
  4. Millora de l'experiència del client: El comerç electrònic ofereix als clients una forma més còmoda de comprar. Els clients poden veure els teus productes en línia, llegir ressenyes per comprar amb confiança i efectuar pagaments fàcilment amb targeta de crèdit o altres mètodes de pagament digital.
  5. Facilitat de gestió de l’inventari: Els sistemes de comerç electrònic permeten als empresaris gestionar el seu inventari de forma automatitzada. Així, és més fàcil mantenir el control de les existències i evitar acumulacions d'estoc i pèrdues.
  6. Millora la teva capacitat de màrqueting: El comerç electrònic et dona la possibilitat de promocionar els teus productes o serveis a través de múltiples canals de màrqueting en línia, com les xarxes socials, el correu electrònic, les cerques de Google, etc.
  7. Flexibilitat en les opcions de pagament: El comerç electrònic permet oferir múltiples opcions de pagament als clients, com ara pagament amb targeta de crèdit, PayPal, Apple Pay, Google Wallet i molts altres. Això fa que el procés de compra sigui més còmode i accessible per als clients.

 

Potencia les teves vendes amb un comerç electrònic pràctic i accessible

Amb aquests arguments, la conclusió és clara: un comerç electrònic suma! I el nostre objectiu és posar-t’ho fàcil. Amb més de vint anys en el món de les TIC i serveis digitals, som la teva millor opció per a totes les teves necessitats en línia. Amb les nostres solucions personalitzades i un equip d'experts en tecnologia, estem segurs que t'oferirem el millor servei i suport per al teu comerç electrònic.

Comença a vendre els 7 dies a la setmana i durant les 24 hores del dia. Sense tancar mai!

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres