L’App ‘Turisme Canillo Andorra’ ja és una realitat!

App canillo turisme

Fa uns mesos us informàvem sobre l’adjudicació que el Comú de Canillo ens havia concedit per dur a terme els treballs de creació, disseny i desenvolupament de l’app  de turisme de la parròquia. Ara, després d’uns mesos de feina, ho podem anunciar: l’aplicació ‘Turisme Canillo Andorra’ ja és una realitat! Tal com es detalla en la seva descripció, la principal finalitat d’aquesta aplicació, que s’emmarca dins el pla estratègic de turisme de la parròquia, és donar a conèixer i apropar a tothom el patrimoni cultural que atresora la parròquia de Canillo. app canillo

Una forma diferent de conèixer la parròquia

D’aquesta manera, l’app ‘Turisme Canillo Andorra’ integra, d’una forma atractiva i didàctica, tota la informació referent als principals punts d’interès del territori canillenc.

geolocalització app turisme canillo

A més, aquesta app, disponible per a Android i iOS, compta també amb un ampli recopilatori de dades pràctiques i fotografies, així com un sistema de visualització de plànols amb Geolocalització, un recurs ideal perquè cada usuari pugui dissenyar, a la seva mida, qualsevol ruta o itinerari per la parròquia.

Per aquells usuaris que vulguin aprofundir una mica més, l’app ‘Turisme Canillo Andorra’ també inclou continguts en format d’audioguies, els quals aporten informació addicional sobre l’arquitectura romànica present a la parròquia i sobre tots els paisatges i entorns naturals que envolten el territori canillenc. D’acord amb la seva finalitat turística,  l’app es pot consultar en 4 idiomes diferents: català, castellà, anglès i francès.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari