Insights

Què ens està ensenyant el coronavirus COVID-19 del teletreball?

24 març 2020

Què ens està ensenyant el coronavirus COVID-19 del teletreball?

Sovint es diu que fins i tot de les adversitats podem extreure noves oportunitats. I el cert és que si alguna cosa positiva ens està ensenyant el coronavirus COVID-19 és que mitjançant el teletreball es pot garantir, de forma efectiva i eficaç, la producció empresarial en tots aquells sectors en què el treball a distància és una pràctica possible.

Així, tot i que ningú nega que el teletreball encara té molt camí per recorrer (només el 7% de la població ocupada el pràctica de forma habitual), la situació de confinament que estem vivint ens està demostrant que “voler és poder” i que, per tant, molts dels recursos que es necessiten per treballar des de casa ja existeixen actualment i ofereixen molt bons resultats.

Com el COVID-19 està canviant el concepte del teletreball?

Des del primer moment en què vam veure que l’alternativa de treballar des de casa durant els dies confinament era una opció més que possible, des d’Andornet hem destinat tots els nostres esforços a adaptar tota la nostra infraestructura digital per tal de crear un entorn de teletreball que permeti mantenir tots els nostres serveis operatius, amb el mínim trasbals possible per als nostres clients.

I després d’uns dies de transició, podem dir ben alt que el teletreball ha vingut per a quedar-se. Ha vingut per a quedar-se ara, en un moment molt complicat en què la feina presencial és fa impossible, però també per a quedar-se en un futur. N’estem segurs.

De fet,  des d’Andornet ja fa temps que es valora com una possibilitat real l’opció de realitzar teletreball en un futur pròxim. En aquest sentit, a començaments d’any es va acordar una prova pilot, la qual permetés realitzar, a partir del segon semestre de 2020, un 20% de la jornada laboral a distància.

Com hem adaptat la infraestructura digital d’Andornet per garantir el teletreball?

 Com hem adaptat la infraestructura digital d'Andornet per garantir el teletreball?

A hores d’ara segurament t’estàs preguntat: “què necessito per poder implementar el teletreball a la meva empresa?”. En aquest sentit, tot i que les eines i programes a utilitzar són diversos i responen a la naturalesa i especificitats de cada negoci, per implementar un entorn de teletreball es necessita, principalment, diverses eines específiques de connectivitat i control remot. Òbviament, tots aquests softwares han de ser instal·lats i configurats per professionals, garantint en tot moment la màxima seguretat.

Per tant, en cas d’estar interessat a implantar un sistema de teletreball dins de la teva empresa o negoci, et recomanem que contactis amb nosaltres per poder estudiar el teu cas de forma específica.

Una infraestructura per ara però també per al futur

teletreball Andornet

No hi ha cap dubte. El pas del coronavirus COVID-19 suposarà un abans i un després en molts aspectes de la nostra vida. I en aquest sentit, el teletreball no n’és una excepció. Així, tal com hem comentat, molt possiblement el COVID-19 també implicarà un abans i un després en el funcionament de moltes empreses, fins al punt de reformular el concepte del teletreball, originant així un nou enfoc empresarial on el teletreball, jugarà, sense cap mena de dubte, un paper essencial.

T’oferim el suport tecnològic que la teva empresa necessita per implantar un entorn de teletreball

Des d’Andornet volem donar exemple i, per això, oferim el suport tecnològic requerit en aquests casos a totes aquelles empreses que volen implantar un entorn de teletreball en moments com els actuals, en què la feina de forma presencial es converteix en una tasca pràcticament impossible.

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Suport OnlineSegueix 3 senzills passos per instal·lar Supremo

1

Feu clic al fitxer descarregat.

Feu clic al fitxer descarregat.
2

Feu clic a "Sí" per permetre la instal·lació.

Feu clic a
3

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres

Feu clic a acceptar per connectar-te amb nosaltres